![????](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/te0/2/16/1f30f.png)
![☀️](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tee/2/16/2600.png)
W ten sposób uczniowie przygotowywali jadalne profile glebowe wybranych wcześniej przez siebie typów gleb. Podczas prezentacji ukończonych profili glebowych uczniowie przedstawiali również cechy danej gleby i jej występowanie na obszarze Polski. A na koniec mogli ze smakiem zjeść efekty swojej pracy. ![????](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tde/2/16/1f30d.png)
![????](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tfe/2/16/1f31e.png)
![????](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tde/2/16/1f30d.png)
![????](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tfe/2/16/1f31e.png)
![](/uploads/pub/news/news_2217/20231124_090118.jpg)
![](/uploads/pub/news/news_2217/20231124_090111.jpg)
![](/uploads/pub/news/news_2217/20231124_083634.jpg)
![](/uploads/pub/news/news_2217/20231124_083052.jpg)